GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Olcay Külah Ortaokulu

Kas

Hazırlanmış olan ortak yazılı haftamız 4 Kasım pazartesi itibariyle başlamıştır. Öğrencilerimize başarılı dolu bir hafta diliyoruz.

Kas

Okulumuz beyaz bayrak alarak temiz okul olduğunu ispatladı.

Kas

Okulumuz Müzik öğretmeni Nur Yılmaz, Sosyal Bilgiler öğretmeni Hande Ersoy, Matematik Öğretmeni Buse Yılmaz ve Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Mehmet Çelik ile birlikte okulumuz sosyal medya ve web sitemiz hakkında fikir alışverişinde bulunup yapılabilecekler hakkında kararlar verilmiştir.

Kas

Okulumuz Rehberlik servisinden Psikolojik Danışman Mehmet Feyzi SEZEN koordinasyonuyla öğrencilerimiz akademik hedef belirleme ve motivasyonu sağlamak adına Gaziantep ilinde bulunan Vehbi Dinçerler Fen Lisesi ve Abdulkadir Konukoğlu Fen Lisesine ziyarette bulunmuşlardır.

Ekm

Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla Cumhuriyetimizin 96. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı bugün saat 15.00'te gerçekleşmiştir.Toplantıya katılan öğretmenlerimize ve kıymetli velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Hande Ersoy 7.sınıflarda drama etkinliği yaparak öğrenciler hem öğrendi hem eğlendi.

Ekm

Okulumuz Dart Turnuvasında Yıldız Erkek Takımımız Gaziantep 2. olarak okulumuzu kupa sahibi yapmıştır. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Hilmi Gül'ü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

İlimizde 3 gün boyunca sürecek olan "2019 Prof.Dr.Fuat Sezgin Yılı Bilim Benim Süper Gücüm" temalı Bilim Şenliği başladı. Öğrencilerimizle bu güzel etkinliğe katılarak destek verdik.